Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Ny projektkoordinator med intresse för innovationer

Sedan den 12e november är Lisa Almhage ny projektkoordinator för CLOSER och Triple F vid Lindholmen Science Park där Lisa kommer att agera spindeln i nätet.
lisa_almhage_nyhet

Lisa kommer närmast från Högskolan i Väst där hon arbetade som Co-opkoordinator. Co-op är ett koncept där studenter har möjlighet att varva sina teoretiska studier med anställningsperioder på företag som är relevanta för utbildningen. Som Co-opkoordinator var Lisa länken mellan studenter, företag och högskolans elkraftingenjörsutbildning.  Lisa delar här med sig gällande vad hon ser fram emot i sitt nya jobb men också vilka erfarenheter hon tar med sig från högskolan till Lindholmen Science Park. 

Vad ser du fram emot att arbeta med inom CLOSER samt Triple F?
- Jag ser fram emot att få vara en liten del i ett stort arbete för en ren miljö. Även om jag kommer att ha administrativa uppgifter så kommer jag ändå att få ta del av problemställningarna och de olika sätt man kan tackla dem på. Jag ser också fram emot att få träffa många spännande människor och se nya intressanta innovationer. 

Vilka frågor tror du är viktigt för CLOSER och Triple F att driva framåt?
- De viktigaste frågorna för Closer och Triple F är, enligt mig, att få samtliga deltagare i programmen att engagera sig och att se det som ett samarbete som alla ska vinna på i slutänden. Även om de kanske vinner olika mycket.

Vilka erfarenheter från akademin ser du att du kan dra nytta av här?
- Mitt tidigare arbete inom akademin har gjort mig väldigt öppen för, och intresserad av, nya tankar och idéer och jag vet att det ofta dyker upp mycket goda idéer när många kloka människor samlas och delar med sig av sina kunskaper och erfarenheter.