Hoppa till huvudinnehåll

Vi välkomnar två nya partners i Triple F

onsdag, november 11, 2020

Nya partners i Triple F är Borås Stad och Einride, något som vi självklart är glada för. De kommer att berika Triple F med mycket kunskap och erfarenheter inom logistik och teknik.

Om deltagandet i Triple F säger Andreas Allström, Einride: -Våra förväntningar på deltagandet i Triple F är att vi ska utöka vårt nätverk av potentiella forskningspartners och få tillgång till den senaste forskningen inom området. Dessutom förväntar vi oss berikande diskussioner om hur vi kan påskynda övergången till ett fossilfritt godstransportsystem.

Läs mer om Einride här

-Borås Stad har utvecklats mycket som logistiknod under senare tid, och Triple F är en mycket intressant arena för att kunna stärka förmågan att utveckla, bredda och förstärka stadens arbete med frågor kring alltifrån tekniska lösningar, policy och regelverk till stadsplanering och infrastruktur. Borås Stad har också ett stort intresse av att medverka i innovationsprojekt kring logistik och e-handel med flera städer och andra relevanta aktörer på både nationell och internationell nivå, säger Sara Thiel om Borås Stads medverkan.

Läs mer om Borås Stad här

Varmt välkomna hälsar Triple F.