Hoppa till huvudinnehåll

Triple Fs etableringsfas sammanfattas den 4 november

fredag, oktober 30, 2020

Inför År 3 ska etableringsfasen av Triple F summeras och utvärderas, detta kommer ske genom en digital resultatkonferens. Under resultatkonferensen presenteras resultat både från första innovationsprojekten och programledningens etableringsprojekt.

Anmäl dig till resultatkonferensens här

Tomas Kåberger, Affilierad professor på Chalmers, inleder dagen genom att prata om den energi-industriella utvecklingen och transportsektorn. Under dagen kommer även programövergripande resultat att presenteras, som bl a Omvärldsanalys Policy & Systemövergripande uppföljning, Omvärldsanalys Teknik och Omvärldsanalys Logistik.

-Det är dags att sammanfatta etableringsfasen av programmet och blicka framåt med fem nya år av Triple F. På resultatkonferensen lyfter vi fram resultat från de övergripande omvärldsanalyser som gjorts men även några projektexempel från det som nyss avslutats, samtidigt som vi lyfter blicken utåt, säger Maria Oscott, programföreståndare Triple F

Bland annat kommer resultat från innovationstävlingen Fossil Free Freight Challenge presenteras av Johan Östling, RISE.

-Jag ser fram emot värdefulla inspel och kommentarer på det som gjorts och hoppas på stort engagemang från konsortiet, fortsätter Maria.

Anmäl dig till resultatkonferensens här