Hoppa till huvudinnehåll

Nicklas Blidberg ny programföreståndare för Triple F

tisdag, september 7, 2021

Från och med hösten 2021 kommer Nicklas Blidberg axla ansvaret som programföreståndare för forsknings- och innovationsprogrammet Triple F.

Nicklas har det senaste året varit biträdande föreståndare för Triple F och har även varit projektledare inom CLOSER, ett annat program under Lindholmen Science Park. Inom CLOSER har Nicklas arbetat med EU-programmet Shift2Rail och lett temaområdet Energiförsörjning- och logistik. Vilket har resulterat i ett stort nätverk av relevanta aktörer i såväl Sverige som internationellt. Med sina sju år inom CLOSER har Nicklas stor stor erfarenhet av att driva projekt med en neutral roll!

Det känns väldigt spännande att ta ett kliv inom Triple F och arbeta mot det tydliga målet att bidra till nollutsläpp av koldioxid från godstransporter till 2045. Det är en viktig och stor utmaning vi jobbar mot där jag tror att samverkan och att långsiktigt tänkande blir två viktiga komponenter för att uppnå nollutsläpp. Jag är väldigt glad för förtroendet att driva Triple F och med en så pass stor drivkraft som finns hos personer, företag och myndigheter i Sverige hoppas jag att vi kan skapa en förändring på riktigt, säger Nicklas Blidberg, programföreståndare för Triple F