Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Flera nya partners i Triple F

Nu har Triple F flera nya, spännande partners som alla bidrar med stor erfarenhet och kompetens.

Vi välkomnar sju nya partners i Triple F.

Det är logistikföretaget Greencarrier, teknikkonsultbolaget Combitech, transport- och maskinföretaget MaserFrakt, fordonsteknikföretaget Aptiv, e-mobilitetsföretaget Clean Motion, Högskolan i Halmstad och Dalarna Science Park som nu har anslutit sig till konsortiet och erbjuder sin kompetens och erfarenhet i omställningsarbetet till fossilfrihet. Du kan läsa mer om våra partners här

"Att vi beviljats partnerskap i Triple F är ett mycket positivt besked för Dalarna i allmänhet och Dalarna Science Park i synnerhet. Vi är stolta och glada att få tillhöra Triple F´s partnerskap och hoppas att vi konkret kan bidra till det svenska godstransportsystemets omställning till fossilfrihet. Hållbarhetsfrågorna, och därmed även fossilfriheten, ligger oss varmt om hjärtat och partnerskapet i Triple F understryker vår vilja att aktivt arbeta med dessa frågor" - Sture Ericsson, VD Dalarnas Science Park.

"Jag är stolt över att vi har fått möjlighet att gå med i och vara en del av Triple F. På Greencarrier brinner vi verkligen för att skapa en mer hållbar framtid, vi arbetar varje dag för att bidra till effektivare lösningar för värdekedjor och logistik. Att hitta och utveckla värdekedjor till att bli mer fossilfria och ge mindre belastning på den lokala och globala miljön är en naturlig strategisk prioritering för oss. Triple F är en utmärkt plattform för att samarbeta kring dessa frågor, och samarbete är avgörande för att få saker att hända inom hållbarhetsområdet. Väl fungerande värdekedjor som stöds av hållbar och effektiv logistik är grunden till hållbar utveckling och dessutom en nödvändighet för att skapa verkligt kundvärde" - Johan Jemdahl, VD för Greencarrier.