Hoppa till huvudinnehåll
conference lunch move company map contacts lindholmen lindholmen 2 travel info

logo

Pitch-event för projektidéer inom TripleF

25 februari 2019 10:00 till 26 februari 2019 12:00
KTH-området Stockholm
Under två dagar i februari skapar vi en möjlighet att nätverka och diskutera projektidéer inom konsortiet. För att inspirera till idégenerering har vi bjudit in några representanter från samhälle och näringsliv som beskriver sina utmaningar när det gäller att minska CO2 för godstransporter - detta kommer att inleda måndagen.

Sedan finns en möjlighet att presentera er projektidé för hela konsortiet för att kunna utveckla och förbättra, eller för att söka fler partners till projektet.Efter måndagens konsortiemöte blir det mingel med tid att nätverka, diskutera idéer och träffa kollegor i konsortiet. Under tisdagen kan man boka in ett enskilt samtal med progamledningen för att presentera och diskutera en projektidé. 

Anmäl dig här

Vi ber er ha förståelse för att detaljerad agenda inte kan presenteras förrän vi ser hur anmälningarna till presentationer ser ut och ber er därför att i dagsläget reservera tiderna, som kan kortas ner om det inte finns behov av hela tiden. Vi hoppas att detta event kan bli starten på ett kreativt samarbete inom konsortiet, där idéer kan lyftas, klustras, mäklas och diskuteras. 

Presentation av idé för konsortiet

En presentation av idén för konsortiet kan ha två syften: dels att diskutera idén för att utveckla och förbättra den, dels att söka fler partners till projektet. Längden för varje presentation kommer att bero på hur stort intresset är.

Plats: RISE, Drottning Kristinas väg 61, Stockholm

Tid: 25 februari, kl 10.00-16.00

Presentation av problem/utmaning för konsortiet

Har ni inte en klar projektidé, men däremot står inför ett problem eller en utmaning med relevans inom Triple F? Låt den samlade expertisen i rummet lyssna till detta för att se om det kan tända några idéer till ett projekt. 

Plats: RISE, Drottning Kristinas väg 61, Stockholm

Tid: 25 februari, kl 10.00 - 16.00

Mingel

På måndagskvällen efter dagens presentationer bjuder vi på något enklare tilltugg och öppnar upp för fri diskussion, nätverk och mingel inom konsortiet.

Plats: RISE, Drottning Kristinas väg 61, Stockholm

Tid: 25 februari, kl 16.00 - 19.00

Presentation av idé för programledning

Vill ni inte presentera i plenum, men ändå bolla er idé? Boka en tid med programledningen.

Plats: VTI, Malvinas väg 6, Stockholm

Tid: 26 februari, kl 09.00 - 12.00

Anmäl dig här

Arrangeras av Triple F.