Hoppa till huvudinnehåll

Informationsträff om Triple F:s utlysning för strategiska projekt

-
Online

Triple F:s utlysning för strategiska projekt har öppnat och nu bjuder vi in till en informationsträff om denna den 17 februari 13:00-13:45. Då får du möjlighet att få veta mer om vilka typer av projekt som kommer att prioriteras, programmets målsättningar, ansökningsprocessen och möjligheter att ställa dina frågor. Välkommen!

Arrangeras av: 
Triple F
En illustration av ett hållbart godstransportsystem.

Har du en projektidé som bidrar i omställningen till ett fossilfritt godstransportsystem eller är du nyfiken på hur du kan engagera dig? Då kan vår nya utlysning vara intressant för dig!

Utlysningen ger dig möjlighet att ansöka om finansiering för dina idéer i strategiska projekt. Sista ansökningsdag är 31 mars och beviljade projekt kan starta från 1 juni.  

Triple F fokuserar på att lösa utmaningar kopplade till ett mer transporteffektivt samhälle, överflyttning till energieffektiva och fossilfria fordon, samt skifte till förnybara drivmedel genom att arbeta med de tre inriktningarna teknik, policy och logistik. Projekten bör tydligt möta en eller flera av utmaningarna och inkludera en eller flera av inriktningarna. För just strategiska projekt är följande områden prioriterade: 

  • Fossilfria godstransporter kopplat till industrins gröna omställning  
  • Samarbete mellan transport- och energiaktörer för att möjliggöra ett skifte till förnybara drivmedel Implementeringsprojekt för en omställning i praktiken 
  • Oavsett projektidé är det av stor vikt att motivera hur resultaten bidrar i omställningen till ett fossilfritt godstransportsystem. 

Läs mer om utlysningen här! 

Under detta möte kommer vi att berätta mer om vad det är vi eftersöker för projekt och vilka möjligheter som finns. 

Välkomna önskar Triple F:s programledning!