Hoppa till huvudinnehåll

Informationsträff om Triple F:s ordinarie utlysning 2023

-
Online

Just nu har Triple F en utlysning öppen, som erbjuder finansieringsmöjligheter till forsknings- och innovationsprojekt som bidrar till ökad transporteffektivitet och ett fossilfritt godstransportsystem. Den 15 juni kl 13:00-13:45 kommer vi att berätta mer om utlysningen och det fokus vi eftersträvar. Missa inte detta – varmt välkommen!

Arrangeras av: 
Triple F
En illustration av transporteffektivitet.

Hur kan vätgas bli ett alternativt drivmedel för godstransporter och utnyttjas för energilagring? Hur kan transporteffektiviteten öka genom att utveckla intermodala transportlösningar? Hur kan datadelning, affärsmodeller och policy utvecklas för att möjliggöra nya hållbara transportlösningar och hur kan resiliens och fossilfria lösningar gå hand i hand? Detta är frågor som kan adresseras genom Triple F:s öppna utlysning.  

Utlysningen är öppen till den 1 oktober och nu bjuder vi in till en informationsträff för att berätta mer om vad vi söker och ge er möjlighet att ställa frågor och testa idéer. Under mötet kommer vi att gå igenom vilka kriterier ansökningar ska möta och vilka förutsättningarna är för att få finansiering via Triple F. 

Läs mer om utlysningen här.

Välkommen!